<< Tillbaka 12 okt 2022

Vi söker fler karriärcoacher!

Om du är duktig på att bemöta och motivera människor i olika åldrar och med olika bakgrund så ta chansen att ansluta till detta grymma gäng!

Coachgruppen är leverantör till Arbetsförmedlingen (insatsen Rusta och matcha) och har dessutom en rad olika kommunala arbetsmarknadsuppdrag. Under de senaste åren har vi varit en av Arbetsförmedlingens mest effektiva leverantörer. Vår uppgift är att vägleda arbetssökande ut i arbete eller studier på ett målinriktat och individanpassat sätt. Sedan start 2014 har vi vuxit organiskt och idag finns vi på 11 orter i Mellansverige med huvudkontor i Stockholm. Nu är vi i behov av ytterligare karriärcoacher - vi söker dig som är problemlösande, strukturerad och förtroendeskapande.

Coachgruppen är en agil organisation och har en företagskultur som präglas av engagemang och prestigelöshet. Alla vi coachar har olika behov av stöd, vilket gör arbetet varierande och engagerande. I ditt arbete kommer du främst vägleda arbetssökande under individuella möten men också praktiskt hjälpa till med att bland annat utforma ansökningshandlingar samt delta i gruppaktiviteter. I din roll inkluderas även löpande administration och att ta företagskontakter i syfte att matcha dina deltagare ut i arbete. Vi ser gärna att du har vana av att driva självständiga processer och att du har erfarenhet av att bemöta människor med olika bakgrund. Vi tror att du som söker kan ha arbetat inom rekrytering, daglig verksamhet, som yrkes- och studievägledare eller med någon form av handläggning tidigare.

Vi söker dig med utbildning på högskolenivå, minst 120 poäng inom exempelvis personalvetenskap, beteendevetenskap, statsvetenskap eller motsvarande samt minst tre års arbetslivserfarenhet (inget krav på specifik bransch). Ett krav är att du har mycket god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Kan du även andra språk ser vi det som en tillgång. Det är meriterande om du har körkort, det är även meriterande om du har arbetat med integration i någon tidigare kontext. Som person är du kommunikativ och inspirerande.

Vi rekryterar löpande under hösten och för rätt personer kommer det finnas möjlighet till start tämligen omgående men även runt årsskiftet. Arbetstiderna är mellan 8:30 och 17:00 med möjlighet till viss flextid och hybridarbete. Ansökan sker via mejl (jobb@coachgruppensverige.se).

Coachgruppen kan erbjuda dig en betydelsefull roll i ett expanderande företag med ett härligt gäng kollegor. Vi ser fram emot din ansökan!